Sunday, 19 February 2012

Untuk Aril Lovers semua!

Assalamualaikum AL semua..okay kat sini aril nak mintak pendapat korang semua tau..apa yang korang boleh cadangkan untuk semua AL dan aril skali untuk kite buat macam gathering..mana la tau kot-kot cadangan korang tu nnt boleh aril considerkn nnt kan..cer korg bgtau sket..

10 comments:

SyukKICUK said...

Trip ke pangkor or ke sunway??
atau serbu rumah ajam Di melaka... Hahaha

rengfars said...

percutian suka ria ala2 pantai..

Miss Ann said...

serbu rumah abg aril la !! heheh .. up to abg aril la ..

marnie said...

sokong kak reng nye idea..tp kali nie kita ke sabah ke..byk pulau2 yg best2 kat sana..

cerita buang masa said...

salam..ini hanya my suggestion only k..ape kate Aril book 1 kedai mamak, then gethering ramai2 sme2 AL semua..lepak2, wat game..kat c2 la boleh rpatkan ukhwah.:)

rina ellisa said...

gathering kat tepi pantai dan buat game.. best!! :)

yayamongekss said...

aah... buat kat kl je.. xyah pegi jauh2... semuaorg xsemestinyer leh dtg kan.. just an opinion from me..=)

Ijahz D Boy Fred said...

bersuka-ria xsmestinya pergi jauh2 kan abg??terserahlh abg nk jln kat mna2 pn,asalkn abg dpt release tension..mna tw abg dpt idea nk cpta lagu baru g ? ;) just suggestion..

Zai said...

Kalau tak jauh mesti ramai boleh join.

Syira Sedny said...

camping! or paling senang karaoke session! limit to 20-30 pax. so that aril dpt betul2 spend time with aril lovers. jumlah sikit, tp berkualiti

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews