Wednesday, 8 February 2012

PENIPUAN.PALSU.

Salam semua. Aril ada nak buat satu announcement kat sini pasal FAKE fan page Aril yang berleluasa kat Facebook skang ni ek.. bukan satu tapi lebih dari satu account PALSU yang telah menggunakan nama ARIL!





Untuk makluman semua Aril Lovers, hanya dua account di atas sahaja milik Aril..lain daripada ini adalah PALSU! jangan terpedaya okay? sila UNLIKE @ UNFRIEND 

Tindakan akan di ambil pada tuan empunya diri yang menipu dan menyamar sebagai Aril AF7/Khairil Azam.


6 comments:

Diya Edhayaa said...

mmg byk pun.. haila..

Shahira Mf said...

kesian Aril. Chill ya ^^

Eirasca said...

fakers tue kurang kasih syg...
tue yg buat status sume berlove-love..
kat fb ue..
fake account abg mmg byk sgt...
aishh pening..
*cehh..aq pulakk yg pening..
btw daa x de daa..fakers tue daa delete,
takut laa tue...

zatie_cokelat stroberi said...

mg bnyak ponw yg m'ymar ....

d_tieah said...

Artis kan.. Hehehe.. Tu tanda peminat syg Aril kot..

Yana Nickhun said...

dah add yg khairil azam tu....confirm pleazz!!! hehe

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews