Saturday, 14 January 2012

Belajar Update Blog

Assalam..
Hai semua yg baca blog aril tq so much honestly speaking aril serious tak pandai nak edit2 page blog ni bg cantik, actually belum rajin nak belek2 (-.-) nak kasik hensom page ni..but its ok one day i will! Promise! :D aril suke blogserius.blogspot.com tabik spring kat abg obefiend! Page blog die hensom mcm die jugak! Walaupun aril tak penah jumpe die but i know die hensom bukan pada wajah tp pada akal dan minda die..SUPER-B!!

Ok2 enough talking about org yg kite kagum or suke cuz diorg mmg talented and hebat. Story about me yg tak berapa nak hebat ni..hermm..

Start hari jumaat aritu suddenly bangon dari tidur kepala jadi blur, lemau to do everything and anything tapi otak ni memikirkan 'apa akan jadi pada aku esok lusa dan seterusnya?' seriously that friday mmg lemah longlai and lembab mcm kuih badak berendam..arrghhh!! Damn!

Duduk dan termenung fikir.. Kalau soal hati ni tak payah ckp la, mmg kalau terdetik skit mule la pk pasal cinta. Mcm poyo la tp nak buat mcm mane realitinya semua org pon akan fikir soal tu, cuma im stupid about cinta. Hermmm.. Nak express feeling kat sini sure tak bole takut ade pihak yg terasa..so simpan dalam ati. Sometimes org tanye "best ke dgn life skg?" hermm..tak tau nak jawab mcm mane, cuz ade baik buruknye, yg perlu diorg tahu adalah kegembiraan. Mostly people tanak tau sgt about sedih2 ni, sape la aku ni nak share cite sedih? Eeeuuhhh!! Boring la ajam aku bc blog ko ni!!! Hahhaa..bia kan je..

The true is i just miss my past, rindu dgn life dulu, kawan2 dulu, kerja2 yg dibuat dulu, walaupun tak lah besar rezeki waktu tu tp moment2 tu susah nak dpt balik..and yg paling rindu skali adalah .............. Hewhewhew~

Hermm.. Whatever happened i have to make a new start, tahun baru, rezeki baru, hidup baru, pandangan baru, rambut baru janggut baru, boxer baru..hhahahaaa da start merepek..haha! Korg pon dah menguap2 dah tu..tak tau la ape yg aril merepek ni.. Biase la, nak happykan hidup walaupun sedih, nak gembirakan diri walaupun duka.

But alhamdulillah sabtu die ok skit la, tu yg layan GLEE season 2 sampai abis lek je ngan tak mandi (-.-) huhuu..then after layan GLEE keluat mencari makanan then ke rasta TTDI, makan sampai puas! :D then balik blajar main tulis2 kat blog ni, but still tak boleh nak bebas nak share dgn korg about what i feel sebab nanti banyak bende tak best jd, kalau aril blogger bebas, selambe badak dah! Mane yg faham tu faham je la..tak faham tu try to figure it out ok..kalau malas tak payah lah :p

Owh sebelum ucap Wassalam, layan je gambar2 ni..ok

Wassalam

25 comments:

pinkly daisy said...

cumel bear ! hehehe ..

Syuk@Kicuk said...

Choi!! Yang YELLOW2 pon ade!! =p

yayamongekss said...

hahahaha... boxer itu yg paling menawan... hakhakhak..=)

kakjahku2 said...

ahahahhaha..cutela..teruskan menulis =)

kupaslaroren said...

ok..baru tahu sebenarnya Aril ada blog. walaupun dah lama follow ur twitter ahaks!....

Bab hati dan perasaan sukar untuk dituliskan. Boleh "rasainya" saja. Good Luck ^_^

yayamongekss said...

http://yayabelogg.blogspot.com/2012/01/artis-xde-life-yg-bebas.html entry yg dijanjikan after bace entry aril..=) daaa...=D

rengfars said...

comeyyy semuanyaaa..be stronggg

HZQH said...

Aril.. Be strong. Salam takziah.

Farah Hanis said...

Aril :( Takziah buat Aril & keluarga. Semoga arwah abg aril ditempatkan bersama orang2 yang beriman.

Cik Anum Rosli said...

salam takziah aril.

♥ NaurahBaiti ♥ said...

salam takziah.

Fyrah Azman said...

Salam takziah wat Arwah Izwan Pilus.. Semoga dia ditempatkan di tempat orang beriman.. Amin..

MSTU said...

salam takziah aril...semoga kuat mnghadapi dugaan nih...

Eiqa Nur said...

salam takziah buat aril sekeluarga
bdw teddy bear tu sgt cumel..hehe

beLLa said...

spongebob booxer comeyy ! haha

Farah Izzati said...

bear dr sepa tu....

Seneorita Baharin said...

nice entry bro..xpe buat blog neh kena pelan2 kayuh..lama2 blog aril msty meletop mcm blogSerius tue kan.. ;) nywayz done be ur follower..
n salam takziah to u n ur family k..as-salam..

aienn said...

abg...banyak k0t anak patung..share share la kat Aienn ckit!!! heheheh Aienn sedia menerima :) *gurau jerr*



-Aienn the kelantanese girl-
+jom follow blog Aienn: (http://nurfarahinaien.blogspot.com)

farah said...

emmm nice ble ajam jelir lidah.. mata juling sket bhahaha.. nice boxer..!!

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

saper punya bear tu..
mcm gegirl je.. hihihi

Aleeya (Yaya) said...

oh aril ade blog rupanye...kakak follow lah =)

Eirasca said...

biaselah bang...abg nie public figure...nak citer sume bende punn mmg x bole...but perasaan manusia kann,spe boley tahan...hmmm:) never mind nnty bile rezeki tue dtg,ade lahh yg lebih baik utk abg...

Nazirah Shamsudin said...

banyak nyy pic???hehhe...cantik blog abg aril...abg aril follow la blog saya lak ye...saya punya blog xde la cantik sangat cam blog abg aril yg cantik ceria nie...tapi saya harap laa abg aril follow saya in blogger...ok... ^_^'

eikynsilent said...

aril mu comel lah ade bear.
cool wokk . hahah :D

Zieyzie IliSha Aril said...

hidup...tipulah klu x ada kesedihan n kegembiraan

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews